Udskriv
Kategori: Hold og træningstider
Visninger: 951

Rally Lydighed er for hunde i alle aldre og alle racer.

Rally Lydighed er en sjov, lærerig og udfordrende hundesport baseret på lydigheds-, tricks- og samarbejdsøvelser sat sammen i en bane, hvor øvelserne skal tages i den rigtige rækkefølge.

I Rally Lydighed lægges der stort vægt på at hunde udstråler glæde mens der arbejdes og at man som hundefører, er god til at rose og arbejde positivt med sin hund. Træningen skal være en positiv oplevelse for både hund og ejer.

Rally Lydighed stimulerer hunden mentalt, den styrker hundens kropskontrol og den styrker samarbejdet mellem hund og fører. 

I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser som sit, dæk og bliv, der også er anvendelige i hverdagen.

Rally Lydighed består af en bane med 10-20 skilte, der fortæller fører og hund hvilke øvelser de skal udføre - f.eks. stoppe op og få hunden til at lægge sig eller få hunden til at snurre rundt.

Rally Lydighed er både for dig, der gerne vil hyggetræne med nogle sjove øvelser med hunden og for dig, der gerne vil gå i konkurrence.

Ved konkurrence konkurreres der i 5 klasser. 4 der er inddelt i niveauer -  begynder, øvede, ekspert og champion - og åben klasse, som alle kan deltage i.

 

Sjællandsmester i begynderkl. 2017                                     

Sjællandsmester Begynderklassen 2017                          

Louise og Abbie                                                             

                      

Sjællandsmester i øvet klasse 2018                                 Sjællandsmester i ekspert klasse 2018

Louise og Abbie                                                               Nanna og Fenris

 

Sjællandsmester i øvet klasse 2019

Louise og Abbie