Rally Begynder

Info
HVER OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE HOLD TRÆNER OM HVERDAGEN I SOMMERPERIODEN OG I WEEKENDEN I VINTERPERIODEN!

Dette hold er for dig, der er helt ny i rally eller bare gerne vil have det helt fra bunden af. 

Vi arbejder med de grundlæggende basis-øvelser, som lineføring, sit, dæk, stå og bagparts kontrol. Vi tager udgangspunkt i skiltene fra begynder og øvede klasse, og træningen vil variere mellem at gå hele baner som de vil se ud til en konkurrence og træning i delmomenter.

Om du har ambitioner om konkurrencer eller blot vil have en sjov aktivitet med din hund er der plads til dig på dette hold. Træningen bliver planlagt efter deltagernes niveau.

Rally Lydighed er for hunde i alle aldre og alle racer.

Rally Lydighed er en sjov, lærerig og udfordrende hundesport baseret på lydigheds-, tricks- og samarbejdsøvelser sat sammen i en bane, hvor øvelserne skal tages i den rigtige rækkefølge.

I Rally Lydighed lægges der stort vægt på at hunde udstråler glæde mens der arbejdes og at man som hundefører, er god til at rose og arbejde positivt med sin hund. Træningen skal være en positiv oplevelse for både hund og ejer.

Rally Lydighed stimulerer hunden mentalt, den styrker hundens kropskontrol og den styrker samarbejdet mellem hund og fører. 

I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser som sit, dæk og bliv, der også er anvendelige i hverdagen.

Rally Lydighed består af en bane med 10-20 skilte, der fortæller fører og hund hvilke øvelser de skal udføre - f.eks. stoppe op og få hunden til at lægge sig eller få hunden til at snurre rundt.

Rally Lydighed er både for dig, der gerne vil hyggetræne med nogle sjove øvelser med hunden og for dig, der gerne vil gå i konkurrence.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

RB1
Søndag Tid: 08:30 - 09:30
Sted: DCH Fladså - Næstelsø Sportsplads, Græsplænen
Instruktør: Nanna Bjørn /
For dig eller hunden der er ny i Rally
Tilmeldte: 8/9
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 550 kr.
Tilmeld

Nyheder

Sponsorer