Info

Rally Lydighed er for hunde i alle aldre og alle racer.

Rally Lydighed er en sjov, lærerig og udfordrende hundesport baseret på lydigheds-, tricks- og samarbejdsøvelser sat sammen i en bane, hvor øvelserne skal tages i den rigtige rækkefølge.

I Rally Lydighed lægges der stort vægt på at hunde udstråler glæde mens der arbejdes og at man som hundefører, er god til at rose og arbejde positivt med sin hund. Træningen skal være en positiv oplevelse for både hund og ejer.

Rally Lydighed stimulerer hunden mentalt, den styrker hundens kropskontrol og den styrker samarbejdet mellem hund og fører.

I træningen lærer man sin hund en masse grundlæggende øvelser som sit, dæk og bliv, der også er anvendelige i hverdagen.

Rally Lydighed består af en bane med 10-20 skilte, der fortæller fører og hund hvilke øvelser de skal udføre - f.eks. stoppe op og få hunden til at lægge sig eller få hunden til at snurre rundt.

Rally Lydighed er både for dig, der gerne vil hyggetræne med nogle sjove øvelser med hunden og for dig, der gerne vil gå i konkurrence.

Dette hold er for dig, der går til konkurrence og/eller gerne vil "nørde" med detaljerne. 
Det forudsætter at du går på et af de andre rally-hold. 
 
Holdet er bygget op omkring sparring og "selvtræning". Trænerne på holdet træner selv med (med hund).
Træningen vil foregår på forskellige lokationer og der må påregnes kørsel. 
 
Du tilmelder dig holdet under tilmelding.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Rally-Lydighed Konkurrence - (RK1)
Torsdag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: Ude af huset , Hotherskolen - Hårlev
Instruktør: Louise Østengaard / Judy Hansen /
Holdet er for dig der går i konkurrence eller ønsker at "nørde" med detaljerne. Holdet kræver tilmelding på et af vores andre rallyhold. Kontakt Louise, Judy eller Nanna.
Tilmeldte: 7/7
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 0 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Sponsorer