Kære medlem,
 

Velkommen til vores hjemmeside som er vores knudepunkt for al kommunikation og administration.
 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.
 

Når du har oprettet en profil, kan du selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage god information fra os på både email og SMS.
 

Vi glæder os til at se dig på pladsen.
 


Dch Fladså
 
------------------------------------------------------------------------------ 
 
Hos DcHFladså er der uddannede instruktører, som brænder for at lære dig og gin hund en masse. Vi tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder fra agility til forskellige former for lydighed på alle niveauer og for alle slags hunde - uanset race - med og uden stamtavle.
 
Træningen er baseret på positiv indlæring ved hjælp af godbidder, leg og ros.
Afhængig af hvordan dit ambitionsniveau er for dig og din hund, så tilrettelægger vi træningen således at den passer til jeres temperament. Der  er ikke to hunde eller mennesker, der er ens, så derfor lægger vi vægt på at indlæring er forskellig.

 
 
Så har du lyst til at træne sammen med din hund på familie- eller konkurrence niveau, eller bare få din hund socialiseret igennem træning og hyggeligt samvær med andre hundeelskende folk, så er DcH Fladså måske noget for dig.


------------------------------------------------------------------------------ 
Nyheder

Sponsorer